Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία


 

Η εταιρεία μας


 

Η ΚΟΛΟΒΟΣ ΟΙΚΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ είναι μία εταιρεία προκατασκευασμένων κατοικιών στη Νέα Πέραμο, Αττικής (απέναντι από τον προαστιακό σταθμό της Νέας Περάμου), με ιδιόκτητο εκθεσιακό και εργοστασιακό χώρο.

 Στην ΚΟΛΟΒΟΣ ΟΙΚΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ εξελισσόμαστε. Με την παρουσία μας, από το 1964, με την πείρα μας σε κατοικίες και σε κτιριακές κατασκευές, μπορούμε και σας εγγυόμαστε για τις κατασκευές μας.

Μελετάμε, σχεδιάζουμε κατασκευές νέων κτιρίων - κατοικιών, προκατασκευασμένα σπίτια με μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό, μεταλλικά κτίρια, και βιοκλιματικές κατοικίες. Παρέχουμε οικοδομικά έργα, μέσω της εφαρμογής μεθόδων σχεδιασμού και σύμφωνα, πάντα, με τον κανονισμό ΚΕΝΑΚ (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων).

Παρουσιάζουμε ενεργειακά 'πράσινες' προτάσεις, σε συνεργασία με τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας. Η εταιρεία μας, ευαισθητοποιημένη ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας, επιλέγει και σχεδιάζει βιοκλιματικές κατοικίες.

Ακολουθούμε με λεπτομέρεια τις οδηγίες εφαρμογής των πρωτοποριακών υλικών, όπως περιγράφονται και προτείνονται από τις εταιρείες παραγωγής εξειδικευμένων συστημάτων δόμησης, που αφορούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην πυροπροστασία, στην ασφάλεια χρήσης, αλλά και στην αντοχή στο χρόνο.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από τη σύγχρονη κατοικία και χρησιμοποιούμε νέα πρωτοποριακά υλικά, που θωρακίζουν ενεργειακά τις σύγχρονες κατοικίες, παρέχοντας τις ανάλογες πιστοποιήσεις στις ενεργειακές κατοικίες. Επιλέγοντας την ΚΟΛΟΒΟΣ ΟΙΚΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, επιλέγετε να ζήσετε την εμπειρία των κατασκευών της!

Το τμήμα της εταιρείας ΚΟΛΟΒΟΣ ΟΙΚΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ είναι η ΚΟΛΟΒΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ η εξέλιξη της 50ετούς εταιρείας και ασχολείται με ανακαινίσεις.

Στη διάρκεια των χρόνων εργασίας μας, μαζί με τους πιστοποιημένους και αξιόπιστους συνεργάτες μας, παρουσιάζουμε και προσφέρουμε με εμπειρία, αξιοπιστία, γνώσεις και ασφάλεια τις υπηρεσίες μας σε ανακαινίσεις ακινήτων, παλαιά λυόμενα, προκατασκευασμένα, αλλά και διαμερίσματα, νεόδμητα ή μη.

Η εταιρεία μας αξιοποιεί το ακίνητό σας, το αναβαθμίζει ενεργειακά και προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής σε σας και την οικογένειά σας.

Στην ΚΟΛΟΒΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ μπορούμε και διεκπεραιώνουμε υπεύθυνα τα έργα που αναλαμβάνουμε, βάσει χρονοδιαγράμματος, με οικονομική διαφάνεια και αξιοπιστία, με τις καλύτερες τιμές στην αγορά και με ευκολίες πληρωμής.

Στον εκθεσιακό μας χώρο παρουσιάζουμε δείγματα από τη δουλειά μας σε κατοικίες. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε, να κλείσουμε ραντεβού και να εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας.


Εργασίες

Αναλαμβάνουμε προκατασκευασμένα σπίτια, μεταλλικά κτίρια, συμβατικές κατασκευές, ενεργειακά κτίρια, σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ, έκδοση οικοδομικών αδειών, ανακαίνιση - μελέτη παλαιών λυόμενων κατοικιών, προσθήκες και επεκτάσεις κατοικιών.

Παρέχουμε ανακαινίσεις οικιών & επαγγελματικών χώρων, μπάνιου, κουζίνας, υπνοδωματίου, κατασκευές και επιδιορθώσεις κεραμοσκεπής - πέργκολας, στέγης, σκεπής, σοφίτας και παταριού.

Παράλληλα, παρέχουμε μονώσεις κτιρίων και ταρατσών, θερμομονώσεις, εξωτερικές θερμοπροσόψεις και υγρομόνωση ταρατσών & υπογείων.